Karatay Borsa İstanbul Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://zubeydehanimkizmesleklisesi.meb.k12.tr
Adres : Akabe Mahallesi, Kaside Sokak, No4 Karatay/KONYA
VİZYON : Vizyonumuz: Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip , Sürekli gelişen ve değişime açık , Alanında yüksek öğrenime yönelebilen , Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı , İnsani değerlerle donatılmış , Atatürkçü düşünce yapısına sahip , Demokratik , Laik ve insan haklarına saygılı , Endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek , H E D E F İ M İ Z D İ R . . .
MİSYON : Misyonumuz: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların mesleki bilgi ve becerilerini artırmak , kendine güvenmelerini sağlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirilmeleri için varız .
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
Isınma : Okulumuz merkezi doğalgaz sistemiyle ısınmaktadır.
Servis : Özel Servis Araçları
Ulaşım : Okulumuzun önünden 65-33-73 Medrese, Dere Tıp Otobüsü, Sille Yolu Medrese-Çimenlik dolmuşu geçmektedir.Aynı zamanda Adliye güzergahına gelen tüm otobüs ve dolmuşlar ile 5 dk yürüme mesafesinde ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Akabe Mahallesi Kaşide Sokak No 4 Karatay Konya İl merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 5,9 km 17 dk İlçe merkezine uzaklık 5,4 km 12 dk
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Spor Kursu, Resim Kursu, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Satranç Kursu
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK BİLİM PROJELERİ
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : '' Socializations of Disabled Individuals with Professional Artistic Activities'' isimli Erasmus + projesi okulumuz koordinatörlüğünde yürütülmektedir.